N2 Studio on nyt valmis.

Digitaalinen tapahtuma fyysisen sijaan on loistava vaihtoehto.

Kun fyysisen tapahtuman järjestäminen on haastavampaa kuin aiemmin, on tapahtuman järjestäminen digitaalisesti loistava ja ennennäkemättömiä mahdollisuuksia tarjoava vaihtoehto.

N2 Studio on täyden palvelun studio Punavuoren ytimessä, mutta ei vain sitä. Autamme myös tarpeen mukaan tapahtuman tarinan ja dramaturgian suunnittelussa. Voimme myös kiteyttää olennaisen sanoman, jonka tapahtuman halutaan yleisölle viestivän. Luonnollisesti autamme myös viestien visualisoinnissa ja havainnollistamisessa. Jokainen tapahtuma räätälöidään teknisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Interaktiivisista livestream-lähetyksistä mainosvideoihin – Ja kaikkea siltä väliltä

Voimme tuottaa N2 studiossa jopa 4K-tasoisia live-streameja (Zoom, Hangouts, Teams, sosiaalisen median platformit) webinaareja ja presentaatioita. Vihreä chroma key mahdollistaa moninaiset virtuaalilavasteet, jotka puolestaan tarjoavat loputtomat mahdollisuudet studioympäristön muokkaamiseksi. Toki studion saa helposti ja nopeasti muokattua joko kokonaan mustaksi tai valkoiseksi.

N2 Studiossa on tilat ja kaikki laitteet, joiden avulla myös perinteisemmät asiakastarinat, tuote-esittelyt ja mainosvideot voidaan tuottaa kustannustehokkaasti.

Tarjoamme N2 Studiota vuokralle myös video- ja valokuvausalan ammattilaisille sekä harrastajille.

Videostudiossa on kiinteät valot, kaksi tallentavaa kameraa kiinteällä zoom-optiikalla varustettua 4K-kameraa, yksi 4K PTZ-kamera, 2 X HD PTZ-kameraa, tarkkailumonitori, Tricaster Mini 4K mikseri/streamer ja kontrolleri.

Studiossa on lisäksi äänistudio podcastien tuotantoon, jossa 4 kpl. Shure SM7B mikrofonia sekä Rødecaster Pro mikseri/tallennin.

Kysy lisää:

Oskari Liimatainen
+358 40 771 31 37
oskari.liimatainen@n2.fi