Digitaalinen tapahtuma fyysisen sijaan on loistava vaihtoehto.

Kun fyysisen tapahtuman järjestäminen on haastavampaa kuin aiemmin, on tapahtuman järjestäminen digitaalisesti loistava ja ennennäkemättömiä mahdollisuuksia tarjoava vaihtoehto.

N2 Studio on täyden palvelun studio Punavuoren ytimessä, mutta ei vain sitä. Autamme myös tarpeen mukaan tapahtuman tarinan ja dramaturgian suunnittelussa. Voimme myös kiteyttää olennaisen sanoman, jonka tapahtuman halutaan yleisölle viestivän. Luonnollisesti autamme myös viestien visualisoinnissa ja havainnollistamisessa. Jokainen tapahtuma räätälöidään teknisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Interaktiivisista livestream-lähetyksistä mainosvideoihin – Ja kaikkea siltä väliltä

Voimme tuottaa N2 studiossa jopa 4K-tasoisia live-streameja (Zoom, Hangouts, Teams, sosiaalisen median platformit) webinaareja ja presentaatioita. Vihreä chroma key mahdollistaa moninaiset virtuaalilavasteet, jotka puolestaan tarjoavat loputtomat mahdollisuudet studioympäristön muokkaamiseksi. Toki studion saa helposti ja nopeasti muokattua joko kokonaan mustaksi tai valkoiseksi.

N2 Studiossa on tilat ja kaikki laitteet, joiden avulla myös perinteisemmät asiakastarinat, tuote-esittelyt ja mainosvideot voidaan tuottaa kustannustehokkaasti.

Tarjoamme N2 Studiota vuokralle myös video- ja valokuvausalan ammattilaisille sekä harrastajille.

Videostudiossa on kiinteät valot, kaksi tallentavaa kameraa kiinteällä zoom-optiikalla varustettua 4K-kameraa, yksi 4K PTZ-kamera, 2 X HD PTZ-kameraa, tarkkailumonitori, Tricaster Mini 4K mikseri/streamer ja kontrolleri.

Studiossa on lisäksi äänistudio podcastien tuotantoon, jossa 4 kpl. Shure SM7B mikrofonia sekä Rødecaster Pro mikseri/tallennin.

Studio

N2 Studio ratkaisussa puhuja tai luennoitsija esiintyy miellyttävässä studiossa, josta hän voi olla osana yrityksen Teams, Zoom tai Meet palaveria. Teidän ei tarvitse murehtia äänestä, valosta tai kuvasta, sillä ohjaava kuvaajamme varmistaa että nämä toimivat erinomaisesti.

Digital

Digital Studio ratkaisussa suoratoistamme tai tallennamme yrityksen esityksen kahdella – kolmella kameralla. Käytössänne on iso LED-screen, joka on mahdollista brändätä toiveiden mukaisesti. Kalusto on huippulaatua, ja kahden hengen tekniikkatiimimme varmistaa laadun.

Virtual

Virtual Studio ratkaisussa suoratoistamme yrityksen esityksen kolmella – neljällä kameralla. Esitys on visuaalisesti laadukasta ja korkeatasoinen. Lähetys brändätään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lähetykseen on mahdollista liittää etäpuhujia sekä luoda yleisön kanssa vuorovaikutus.  Tekninen kalusto on huippulaadukasta ja tekniikkatiimimme varmistaa sujuvan ja laadukkaan tapahtuman. 

Kysy lisää:

Niklas Harju
Head of Studio
+358 40 860 06 26
niklas.harju@n2.fi

Tai lähetä viesti: