N2 Albiino etsii supertuottajaa.

Suomen johtaviin bränditoimistoihin kuuluva N2 Albiino hakee joukkoonsa tuottajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta markkinointialalta. Työn lopputuloksen osalta olet tinkimätön.

Osaat budjetoinnin ja aikataulusi pitävät. Käytät sujuvasti yleisimpiä budjetointi- ja projektinhallintaohjelmia (Excel, Keynote, Powerpoint jne.) ja olet halukas oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi. Ruotsista plussaa.
Pystyt projektoimaan ja vetämään vaativiakin kokonaisuuksia niin kuva- ja videotuotantojen sekä online-projektienkin saralla. Olet tottunut toimimaan suunnittelijoiden kanssa. Asiakkailta saat kehuja. Ihmisenä olet ahkera, oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, motivoivan työn ja edustavat työtilat Helsingin Punavuoressa. Lounaasta vastaa oma kokki.
Jos tunnistat itsesi, lähetä vapaamuotoinen työhakemus 8.11. mennessä osoitteeseen terja.salaspuro@n2.fi. Kutsumme parhaat ehdokkaat haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Hakemukset:
terja.salaspuro@n2.fi

Haku päättyy 19.2.2017

N2 Albiino
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki